ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ СО НЕГАТИВНИ ЈОНИ БЕЗ ФИЛТЕР – ОРИГИНАЛЕН ШВЕДСКИ КВАЛИТЕТ – БЕЗ ОЗОН – OZONE FREE! – ЗАШТИТУВА ПРОТИВ ВИРУСИ И ВОЕДНО ГО ЗАЈАКНУВА ИМУНИТЕТ – Научно Докажан Прочистувач На Воздух Со Јонизатор Што Може Да Неутрализира Повеќе Од 97% Од Вирусите Во Воздухот! – Ограничена Залиха! – Достапна Само Пократката Верзија!

(1 customer review)

$566.00$681.00

ОРИГИНАЛЕН ШВЕДСКИ КВАЛИТЕТ

 

ЗАБЕЛЕШКА:

ВЕ МОЛИМЕ ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЈА (БОЈА) НА “Chose an option” ПОДОЛУ, ПРЕД ДА КЛИКНЕТЕ НА ДУГМЕТО ЗА НАРАЧКА ORDER NOW!
Ако се соочите со какви било проблеми со порачката, ве молиме КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

Clear

USA: 7-DAY FAST SHIPPING FROM OUR U.S. WAREHOUSE

TRACK YOUR ORDER STATUS IN REAL TIME

TRACK YOUR ORDER STATUS IN REAL TIME (CLICK HERE)

WORLDWIDE SHIPPING DEPENDING ON LOCATION:
= FREE SHIPPING ON ORDERS ABOVE $100 (APPLICABLE TO USA and Europe)
= FLAT RATE SHIPPING $5 (Delivery 7-15 days)
= US ONLY FAST SHIPPING $15 (Delivery 7 days)

SKU: 20102010-1 Categories: ,
Easy share:

Description

ОТСЕГА И ВО МАКЕДОНИЈА!

ОРИГИНАЛЕН ШВЕДСКИ КВАЛИТЕТ

ЗАШТИТЕТЕ СЕ ОД ВИРУСИ И ЗАЈАКНЕТЕ ГО ИМУНИТЕТОТ ПОЧНУВАЈЌИ ОД ДЕНЕС!

Научно испитување ДОКАЖУВА дека нашиот ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ со негативни јони БЕЗ ФИЛТЕР – НЕУТРАЛИЗИРА ПОВЕЌЕ ОД 97% ОД ВИРУСИТЕ.

ЕДЕН ОД РЕТКИТЕ ЈОНИЗАТОРИ ВО СВЕТОТ КОЈ НЕ ПРОИЗВЕДУВА ШТЕТЕН ОЗОН – OZONE FREE!

ГАРАНЦИЈА НА ПОРАЧКА СО 14 ДНЕВНА ПОЛИСА ЗА ВРАЌАЊЕ -14 DAYS RETURN POLICY

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ВО ЕУ, УСА и МАКЕДОНИЈА

 

ВИДЕО ТРАНСКРИПТ НА МАКЕДОНСКИ:

За разлика од другите прочистувачи на воздухот, нашиот прочистувач на ваздух користи уникатна јонизирачка технологија што е особено ефикасна во елиминацијата мали честички БЕЗ ДА ИСПУШТА ОЗОН како бипродукт.

Нашиот прочистувач на ваздух генерира милијарди електрони во секунда што се претвораат во негативни јони кои потоа ги електризираат честичките во воздухот.

Штом честичките во воздухот се негативно наелектризирани тие се привлечени од позитивно наелектризиран колектор кој во суштина делува како голем магнет за нечистотија.

Кога е неопходно колекторот може да биде лесно отстранет да се исплакне во вода и потоа повторно да се користи.

Енергетската ефикасност на нашиот прочистувач на ваздух го прави работењето економски и еколошки одржливо а ВАШИОТ ВОЗДУХ ЧИСТ И ЗДРАВ 24 ЧАСА НА ДЕН.

Конвенционалните решенија за прочистување на воздухот се справуваат само со честички поголеми од PM 0.3 и не можат да се справат со НАЈОПАСНИТЕ честички во воздухот во затворен простор, но нашиот Ionizer-прочистувач на воздухот ефикасно го ЧИСТИ ВАШИОТ ВОЗДУХ ОД 99.94% ПОЛЛУТАНТИ (како што се загадување од сообраќајот, мувла, чад, фина прашина, алергени од домашни миленици и многу повеќе – сè до PM 0,007).
Накратко: радикално подобрување на животот кај луѓето со астма, алергии и COPD, како и за деца, постари лица и болни, кои се најчувствителни на инфекции, фини честички и ултра фини честички.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Со постоље, Без Вентилатор и Без Филтер
– НЕУТРАЛИЗАЦИЈА НА ВИРУСИ:
> 97%
– НЕГАТИВНИ ЈОНИ / см3
19.000.000.000 на растојание од 1 см, 250,000 негативни јони / см3 на растојание од 1 m.
– РЕДУЦИРАЊЕ НА ПАРТИКЛИ ДО PM 0.007:
Ефикасно ги отстранува честичките (големина 0,01-1,0 μm). Особено ефикасно ги елиминира на најмалите и најопасните честички (ултра фини честички под 0,1 μm), но исто така ги отстранува и поголемите честички (1.0-25.0 μm) по разумна стапка.
– БЕЗШУМНО ЗВУЧНО НИВО:
21 dB, вклучително и бучава во позадина.
– ЗАШТЕДА СО МАЛА ПОТРОШУВАЧКА И ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
Само 5-7W
– СЕРТИФИКАТИ:
ЕМС (електромагнетски квалитет) CE, ETL (САД), GS, S, BSMI, CQC
– ГОЛЕМИНА НА ПРОСТОР И КАПАЦИТЕТ:
Приближно 540 квадратни фити односно / 50 м2
– ДИМЕНЗИИ:
Повисок: 7,5 × 26 инчи односно/ 19 × 66 см
Пократок: 7,5 × 23 инчи односно/ 19 × 59 см
– ТЕЖИНА:
6,2 фунти односно / 2,8 кг (без адаптер)
ЗА ПОВЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

 

 

Additional information

Weight28 g
ADD YOUR COLOR

WHITE TALLER $595.81, BLACK TALLER $595.81, GOLD TALLER $595.81, WHITE SHORTER $495.19, BLACK SHORTER $495.19, GOLD SHORTER $495.19, ACCESSORIES

1 review for ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ СО НЕГАТИВНИ ЈОНИ БЕЗ ФИЛТЕР – ОРИГИНАЛЕН ШВЕДСКИ КВАЛИТЕТ – БЕЗ ОЗОН – OZONE FREE! – ЗАШТИТУВА ПРОТИВ ВИРУСИ И ВОЕДНО ГО ЗАЈАКНУВА ИМУНИТЕТ – Научно Докажан Прочистувач На Воздух Со Јонизатор Што Може Да Неутрализира Повеќе Од 97% Од Вирусите Во Воздухот! – Ограничена Залиха! – Достапна Само Пократката Верзија!

  1. Anders Andersson

    Great product! Great, simply great.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *